Customer Service Representative (fulltime& parttime)

Amsterdam, Netherlands · Customer Service

Description

Lekker eten, goed bezorgd. Daar werken we bij Deliveroo elke dag keihard aan. In een jong en dynamisch team hebben we voor oog detail maar ook voor het grotere geheel. Deliveroo is een innoverend bedrijf en bij ons is geen dag hetzelfde. We groeien als kool maar we willen nog sneller. Daarom zoeken we een collega die ons tempo aankan. Hoewel informeel liggen de ambities hoog en hebben we allemaal ons hart verloren aan een van de snelst groeiende startups van Europa.

Always. Be. Eating.

Voor ons Customer Service Team zijn zijn op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat uit zowel fulltimers als parttimers. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor controleren van onze live operatie. Het is een baan waarbij is van essentieel belang is dat je meerdere ballen tegelijk in de lucht kunt houden. Eigenschappen als stressbestendig, teamplayer en een helicopter view bezitten zijn wellicht chlice maar in deze functie cruciaal!


De verantwoordelijkheden van een Customer Service Representative zijn:

Requirements

Deze baan biedt veel uitdaging op het sociale vlak. De ideale kandidaat is vriendelijk en heeft oog Naast deze sociale vaardigheden zijn de volgende eigenschappen belangrijk:

Benefits

Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden

Apply for this job