Customer Service Representative (Amsterdam)

Amsterdam, Netherlands · Customer Service

Description

Deliveroo heeft als missie om wereldwijd het eten van geliefde lokale restaurants bij mensen thuis, op kantoor en op iedere denkbare andere locatie te brengen.

Na een succesvolle start in London zijn er investeerders gevonden die ons helpen bij het internationaal beschikbaar maken van onze dienst. Wij werken door heel Europa aan partnerships met de beste Restaurants en zetten ons netwerk van fietsers in om het eten op locatie te bezorgen.

In Amsterdam zijn we recent begonnen met een jong team dat dit naar heel Nederland gaat brengen . Een onderdeel hiervan is het Customer Service. Dit team zorgt voor de oplossing van problemen en draagt proactief bij aan de klantbeleving. Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar gemotiveerde talenten die ons team komen versterken.

De verantwoordelijkheden van een Customer Service Representative zijn:

Requirements

Deze baan biedt veel uitdaging op het sociale vlak. De ideale kandidaat is vriendelijk en heeft oog Naast deze sociale vaardigheden zijn de volgende eigenschappen belangrijk:

Benefits

Ben jij de kandidaat die wij zoeken en wil je onderdeel zijn van deze snelgroeiende startup? Reageer dan meteen en wij komen snel bij je terug!
Apply for this job