Senior Partnership & Brandmanager

Amsterdam, North Holland, Netherlands · Marketing

Description

Deliveroo heeft een missie: wereldwijd het eten van favoriete restaurants bij mensen thuis, op kantoor of waar dan ook, snel en goed bezorgen. Het verlenen van goede service is daarbij van essentieel belang. We hebben over de hele wereld partnerships met de beste restaurants en zetten ons netwerk van fietsers in om het eten op locatie te bezorgen.

Anderhalf jaar geleden zijn we in Nederland gestart, waar we met een jong en enthousiast team, keihard werken om van Deliveroo NL een nog groter succes te maken. Het Marketingteam speelt hierbij een belangrijke rol. Dit team is medeverantwoordelijk voor de groei van de organisatie en het neerzetten van het merk Deliveroo.

Als Senior Partnerships & Brandmanager ben je onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe partnerships en het bouwen aan de merknaam Deliveroo. In deze rol is het van belang dat je oog hebt voor nieuw kansen op het gebied van partnerships en de juiste deals weet te sluiten.

Een ander onderdeel van deze functie is Brandmanagement. Het is belangrijk dat je je sterke analytische vaardigheden kunt inzetten om de brandperformance op een procesmatige manier te analyseren. De uitkomst weet jij met jouw executieve skills om te zetten in concrete (verbeter-) plannen. Ervaring op het gebied van project- en procesmatig werken is hierbij gewenst.

Team:

Als Senior Partnership & Brandmanager ben je werkzaam in het Nederlandse Marketingteam. Je valt direct onder de Head of Marketing en werkt samen met de rest van het team aan de groei van Deliveroo. Voor de Senior Partnership& Brandmanager is binnen het Marketingteam een coachende en begeleidende rol richting andere weggelegd. Daarbij is het van belang dat je actief bijdraagt aan de interdepartementale communicatie tussen het Marketing en andere afdelingen binnen Deliveroo.

(Vanaf eind augustus zal de Head of Marketing met zwangerschapsverlof gaan. Als Senior Partnership& Brandmanager zul je haar tijdens haar afwezigheid de taken van Head Of overnemen).

Requirements

Requirements:

Benefits

Apply for this job