Business Development Intern (Noord- Brabant & Utrecht)

North Brabant, Netherlands · Internship

Description

Lekker eten, goed bezorgd. Daar werken we bij Deliveroo elke dag keihard aan. In een jong en dynamisch team hebben we oog detail maar ook voor het grotere geheel. Deliveroo is een innoverend bedrijf en bij ons is geen dag hetzelfde. We groeien als kool maar we willen nog sneller. Daarom zoeken we een collega die ons tempo aankan. Hoewel informeel liggen de ambities hoog en hebben we allemaal ons hart verloren aan een van de snelst groeiende startups van Europa.

In deze stage krijg je een kijkje in de sales-keuken bij een hard groeiende internationale start- up. Je krijgt de vrijheid en ruimte om actief deel te nemen binnen het team dat verantwoordelijk is voor de landelijke sales. Je gaat samen met de regionale Sales Associate aan het werk om ons portfolio aan restaurants zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Ben jij ondernemend, pro actief, ga jij geen uitdaging uit de weg?

Ben jij op zoek naar een stage waar je enerzijds actief bezig bent om onze sales afdeling (zelfstandig) te ondersteunen en anderzijds mee te denken over nieuwe markten en prospects? Reageer dan nu!

Requirements

Wij vragen van jou:

Benefits

Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden:

Apply for this job