Business Development Manager

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands · Sales

Description

Lekker eten, goed bezorgd. Daar werken we bij Deliveroo elke dag keihard aan. In een jong en dynamisch team hebben we oog voor detail maar ook voor het grotere geheel. Deliveroo is een innoverend bedrijf en bij ons is geen dag hetzelfde, ongeacht je functie. We groeien als kool maar we willen nog sneller. Daarom zoeken we een collega die ons tempo aankan. Hoewel informeel liggen de ambities hoog en hebben we allemaal ons hart verloren aan een van de snelst groeiende startups van Europa, Deliveroo.


Als Business Development Manager bij Deliveroo heb je een afwisselende baan. Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding van ons restaurant portfolio in Groot - Amsterdam. De sterk competitieve markt waarin Deliveroo zich bevindt maakt het van essentieel belang dat wij ons weten te onderscheiden. Enerzijds met het aanbod van restaurants dat wij bieden, anderzijds de manier waarop wij met onze partner restaurants omgaan.

Wij zoeken een sales topper! Een nieuwe collega die vol enthousiasme de stad verovert. Iemand die zijn of haar lat hoog legt en met ‘nee’ geen genoegen neemt. Weet jij jouw horeca ervaring in te zetten om deze toekomstige partners op de juiste manier te overtuigen van een samenwerking?

De verantwoordelijkheden van een Business Development Manager zijn:


Naast je dagelijkse werkzaamheden staan wij ook stil bij je persoonlijke ontwikkeling. In samenwerking met de Head of Sales zal je je persoonlijke targets stellen op zakelijk vlak maar ook doelen stellen die je op professioneel level wil ontwikkelen.

Deliveroo is een jonge, snel groeiende organisatie waarbij veranderingen en ontwikkelingen onderdeel zijn van je dagelijkse werkzaamheden. Wij zoeken dan ook iemand die dit ziet als uitdaging. Eigenschappen als flexibel, ondernemend en resultaatgericht zijn key.


Requirements

Wij vragen van jou:

Benefits

Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden

Apply for this job