Account Manager

Netherlands · Sales

Description

Lekker eten, goed bezorgd. Daar werken we bij Deliveroo elke dag keihard aan. In een jong en dynamisch team hebben we oog voor detail maar ook voor het grotere geheel. Deliveroo is een innoverend bedrijf en bij ons is geen dag hetzelfde, ongeacht je functie. We groeien als kool maar we willen nog sneller. Daarom zoeken we een collega die ons tempo aankan. Hoewel informeel liggen de ambities hoog en hebben we allemaal ons hart verloren aan een van de snelst groeiende startups van Europa, Deliveroo.


Als Account Manager bij Deliveroo heb je een afwisselende baan. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met onze partner restaurants in Groot - Amsterdam. De sterk competitieve markt waarin Deliveroo zich bevindt maakt het van essentieel belang dat wij ons weten te onderscheiden. Enerzijds met het aanbod van restaurants dat wij bieden, anderzijds de manier waarop wij met onze partner restaurants omgaan. Als Account Manager ga je aan de slag met de cijfers die zijn gekoppeld aan de prestaties van ons en onze partner restaurants. Samen met hen werk je aan het verbeteren van de operatie, het vergroten van de zichtbaarheid en het optimaliseren van de samenwerking.


De verantwoordelijkheden van een Account Manager zijn:


Naast je dagelijkse werkzaamheden staan wij ook stil bij je persoonlijke ontwikkeling. In samenwerking met de Head of Partnerships zul je je persoonlijke targets stellen op zakelijk vlak maar ook doelen stellen die je op persoonlijk level wil ontwikkelen.

Deliveroo is een jonge, snel groeiende organisatie waarbij veranderingen en ontwikkelingen onderdeel zijn van je dagelijkse werkzaamheden. Wij zoeken dan ook iemand die dit ziet als uitdaging. Eigenschappen als flexibel, ondernemend en resultaatgericht zijn key.

Requirements

Wij vragen van jou:

Benefits

Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden

Apply for this job