Performance & Strategy Manager

Amsterdam, North Holland, Netherlands · Operations Strategy

Description

Deliveroo heeft een missie: wereldwijd het eten van favoriete restaurants bij mensen thuis, op kantoor of waar dan ook, snel en goed bezorgen. Het verlenen van goede service is daarbij van essentieel belang. We hebben over de hele wereld partnerships met de beste restaurants en zetten ons netwerk van fietsers in om het eten op locatie te bezorgen.

Anderhalf jaar geleden zijn we in Nederland gestart, met een jong en enthousiast team werken we keihard om van Deliveroo NL een nog groter succes te maken. Het team waar deze functie onder valt draagt bij aan het creëren van acties op strategische basis. Wanneer je aan de slag gaat als Performance & Strategy Manager creëer je door het uitvoeren dagelijkse en lang termijn van analyses inzichten om de operatie en de algehele bedrijfsvoering optimaal te laten functioneren. Een van de belangrijkste aspecten in deze functie is het oplossen van de meest uitdagende, organisatiebrede vraagstukken. Hierbij kun je denken aan het verhogen van de winstgevendheid van de operatie, meedenken over de meest efficiënte manier om het marketingbudget in te zetten of inzicht bieden over de uitbreidingsstrategie van Deliveroo door geheel Nederland.

Wij zijn op zoek naar iemand die op eigen initiatief op zoek gaat naar verbeterpunten en middels scherpe analyses tot oplossingen voor deze vraagstukken komt.

Team:

Als Performance & Strategy Manager geef je leiding aan twee tot drie analisten. Zorg je ervoor dat er de juiste focus is, stel je ambitieuze deadlines om doelen te halen en neem je verantwoordelijkheid voor het resultaat. Dit team vindt niet alleen antwoorden maar stelt zelf ook de vragen en is dus continue op zoek naar verbetering en waarde creatie. Het is daarmee een van de belangrijkste steunpilaren van het managementteam.

Requirements

Benefits

Apply for this job