Special Projects Intern

Amsterdam, North Holland, Netherlands · Internship

Description

Deliveroo heeft als missie om wereldwijd het eten van favoriete lokale restaurants bij mensen thuis, op kantoor en op iedere denkbare andere locatie te bezorgen. We werken over de hele wereld aan partnerships met de beste restaurants en zetten ons netwerk van Riders in om het eten op locatie te bezorgen.

Bijna twee jaar geleden zijn we Amsterdam gestart en daar werkt een jong en enthousiast team keihard om Deliveroo net zo succesvol te maken in Nederland als in Engeland. Een heel belangrijk onderdeel van dit team is onze Special Projects afdeling. Hier werken wij aan vernieuwde en creatieve ideeën om de 'delivery markt' voor ons te winnen. Een van de onderwerpen waar wij momenteel aan werken zijn de 'Editions' (voorheen RooBox). Door middel van op maat gemaakte mobiele en vaste keukens geven wij onze partners de mogelijkheid om te bezorgen in nieuwe gebieden of nieuwe concepten te testen.

Het idee is ontstaan toen we merkten dat er veel gebieden zijn met een gelimiteerd aanbod, en tegelijkertijd restaurants problemen ondervinden met expansie door de vereiste investeringen.

Vraagstukken die in deze stage centraal zullen staan zijn; waar komt onze volgende Editions? Welk aanbod mist in dit gebied? Met welke partner gaan we dit avontuur aan? Hoe zorgen we voor de optimale operatie in deze keukens? Wat kunnen we van de data leren en bovenal, wat kunnen we beter doen?


Ben jij de hans-on, analytisch sterke stagiair die wij zoeken?


Requirements

Wij zijn op zoek naar iemand die

Benefits

Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden:

Apply for this job